In the Press

הרשמה לתכניות לתלמידי תיכון מצטיינים תשפ"ה

23 יוני, 2024

קורס "ביולוגיה סינטטית"

קורס אקדמי לתלמידי כיתה י'-י"א המקנה למסיימים בהצלחה 2 נ"ז !

אנו שמחים להציע לכם להירשם לשנת הלימודים הנוכחית לתכנית ייחודית, מאתגרת ומעניינת "ביולוגיה סינתטית".

תכנית המאפשרת למשתתפיה חשיפה לעולם החדשני של ביולוגיה סינתטית והנדסה גנטית בו מעצבים מחדש אורגניזמים למטרות מועילות על-ידי הנדסה של תכונות חדשות עבורם.

דרושים מנחים לעבודות גמר עבור תכנית "אלפא"

5 יוני, 2024

קול קורא: מנחי עבודות גמר עבור תוכנית אלפא תשפ"ה

לתוכנית אלפא, תוכנית מחקר לתלמידי תיכון מחוננים ומצטיינים, דרושים מנחים להנחיית פרוייקט חקר. מיועד לדוקטורנטים ופוסט דוקטורנטים בתחום מדעי הטבע (כימיה, פיזיקה, ביולוגיה, מדעי מחשב, מדעי כדור הארץ) ורפואה.

התגמול עבור הנחייה של זוג תלמידים יעמוד על 11,000 ש"ח לתקופת התוכנית.

חשוב! הנחיות גפ"ן חדשות להזמנת מעבדות במרכז בלמונטה לבתי ספר ירושלמים מתאריך-1.1.2023

30 אוקטובר, 2022

הנושא : הנחיות גפ"ן חדשות להזמנת מעבדות במרכז בלמונטה לבתי ספר ירושלמים מתאריך-1.1.2023

מרכז מעבדות בלמונטה המשרת אלפי תלמידות ותלמידים, מורות ומורים בשנה, הוא פרי שיתוף פעולה בין האוניברסיטה העברית ועיריית ירושלים והקרן לירושלים מאז 1991.

העלות של מעבדה (קבוצה עד 20 תלמידים ) היא 2100 ₪. עד היום עיריית ירושלים סבסדה ב-100% את עלות המעבדות. אולם עם הכלת רפורמת גפ"ן אנו נאלצים לשנות את אופן התקצוב.