דרושים מנחים לעבודות גמר עבור תכנית "אלפא"

30 יוני, 2022

קול קורא: מנחי עבודות גמר עבור תוכנית אלפא

תוכנית "אלפא" הפועלת תחת מרכז מדעני העתיד והאוניברסיטה העברית לנוער מחפשת מנחים לעבודות גמר בתחומי המדעים.

פרטים נוספים לחצו כאן

חשוב! הזמנת פעילות בשנה"ל הקרובה תשפ"ג

20 יוני, 2022

לאחרונה אנחנו מקבלים שאלות לגבי ביקורים בבלמונטה של בתי ספר ירושלמים בשנה"ל הקרובה ומערכת הגפ"ן.

כרגע, ככל הידוע לנו, אין שינוי בסטטוס של המעבדות וההזמנות מתבצעות כרגיל דרך אתר בלמונטה. יתכנו שינויים ואם יהיו כאלה - נעדכן אתכם.

עם זאת, אנו מבקשים מהמורים להיות בקשר עם המנהלים ולתאם מולם את הביקורים במעבדות בלמונטה, כחלק מתוכנית העבודה השנתית של בית הספר.

בתי ספר מחוץ לירושלים, יש להזמין פעילות דרך מערכת גפ"ן, בנוסף להזמנת הפעילות דרך אתר בלמונטה.

סרטון סיום פרויקט חקר בית ספר אורט תעופה וחלל במעבדות בלמונטה

18 מאי, 2022

תלמידי כיתות ט' מבית הספר "הרב תחומי לתעופה וחלל" עמל מעלה אדומים התארחו אצלנו בפרויקט חקר.

הסרטון שהם הכינו בסיום הפרויקט מדבר בעד עצמו!

חדש! מצוינות למדע!

19 אוקטובר, 2021

מצוינות למדע היא תכנית ייחודית המעניקה למשתתפותיה הזדמנות להרחיב את ידיעותיהן במדעים מדויקים- מתמטיקה, פיזיקה ומדעי המחשב, בדגש על למידה חווייתית והתנסותית. בתכנית ניתן דגש על פיתוח מיומנויות וכישורים הקוגניטיביים, האישיים והבינאישיים. התכנית היא שנתית, מאמצע כיתה ז' ועד אמצע כיתה ח'.

לפרטים נוספים על התכנית ולרישום