חדשות

חשוב! הנחיות גפ"ן חדשות להזמנת מעבדות במרכז בלמונטה לבתי ספר ירושלמים מתאריך-1.1.2023

30 אוקטובר, 2022

הנושא : הנחיות גפ"ן חדשות להזמנת מעבדות במרכז בלמונטה לבתי ספר ירושלמים מתאריך-1.1.2023

מרכז מעבדות בלמונטה המשרת אלפי תלמידות ותלמידים, מורות ומורים בשנה, הוא פרי שיתוף פעולה בין האוניברסיטה העברית ועיריית ירושלים והקרן לירושלים מאז 1991.

העלות של מעבדה (קבוצה עד 20 תלמידים ) היא 2100 ₪. עד היום עיריית ירושלים סבסדה ב-100% את עלות המעבדות. אולם עם הכלת רפורמת גפ"ן אנו נאלצים לשנות את אופן התקצוב.

הרשמה לתכניות מדעני העתיד אלפא אידאה תשפ"ד

23 אוקטובר, 2022

הרשמה לתכניות מדעני העתיד אלפא אידאה תשפ"ד

• ההרשמה תיפתח ב 13 בינואר 2023 ותסתיים ב 15 בינואר 2023 באתר מדעני העתיד ( שתיפתח ההרשמה נשלח לינק )

• מבחן מאלו באוניברסיטה העברית לתכניות אלפא אידאה ואודיסאה יתקיים ביום שישי ה 20 בינואר 2023 כ"ז טבת תשפ"ג בשעה 9:30

• ערב חשיפה לתכנית אלפא אידאה יתקיים ביום רביעי 4 בינואר 2023  י"א טבת תשפ"ג בשעה 18:00 – 20:30
    באוניברסיטה העברית קמפוס אדמונד י ספרא, גבעת רם באולם קנדה.

דרושים מנחים לעבודות גמר עבור תכנית "אלפא"

30 יוני, 2022

קול קורא: מנחי עבודות גמר עבור תוכנית אלפא

תוכנית "אלפא" הפועלת תחת מרכז מדעני העתיד והאוניברסיטה העברית לנוער מחפשת מנחים לעבודות גמר בתחומי המדעים.

פרטים נוספים לחצו כאן

חשוב! הזמנת פעילות בשנה"ל הקרובה תשפ"ג

20 יוני, 2022

לאחרונה אנחנו מקבלים שאלות לגבי ביקורים בבלמונטה של בתי ספר ירושלמים בשנה"ל הקרובה ומערכת הגפ"ן.

כרגע, ככל הידוע לנו, אין שינוי בסטטוס של המעבדות וההזמנות מתבצעות כרגיל דרך אתר בלמונטה. יתכנו שינויים ואם יהיו כאלה - נעדכן אתכם.

עם זאת, אנו מבקשים מהמורים להיות בקשר עם המנהלים ולתאם מולם את הביקורים במעבדות בלמונטה, כחלק מתוכנית העבודה השנתית של בית הספר.

בתי ספר מחוץ לירושלים, יש להזמין פעילות דרך מערכת גפ"ן, בנוסף להזמנת הפעילות דרך אתר בלמונטה.

סרטון סיום פרויקט חקר בית ספר אורט תעופה וחלל במעבדות בלמונטה

18 מאי, 2022

תלמידי כיתות ט' מבית הספר "הרב תחומי לתעופה וחלל" עמל מעלה אדומים התארחו אצלנו בפרויקט חקר.

הסרטון שהם הכינו בסיום הפרויקט מדבר בעד עצמו!